Violent Dirge - Craving Dodano: 2009-06-05 15:31
płyta w moim przekonaniu daje rade dzięki temu że mimo ultra technicznego grania i jazzującej progresji, za którą nie przepadam w nadmiarze, potrafi jeszcze być cały czas muzyką stricte death metalową. I za to wielki szacun dla Violent Dirge :-)
Nie nazwałbym nigdy żadnej płyty Cynic death metalem, nawet z milionem dziwnych członów przed słowem 'death metal" hehe. Natomiast ta płytka pokazuje że można szukać w muzyce nie tracac przy tym wiele z jej założeń. Nie jestem akurat wielkim amatorem takie stylu grania, ale miło mi się tego słucha raz na jakiś czas 
Dodano: 2009-06-05 16:19
czekalem kiedy pojawi sie ta recka, bo warto o tej plycie napisac, warto ja zdobyc, przesluchac i nie bac sie stawiac tej plyty obok wielkich tego gatunku.
Dodano: 2009-06-05 18:18
No na owe czasy nikt tak chyba nie grał w naszej macierzy,to były czasy totalnego DM ognia,wymiotu i rzezi hehe a ta ekipa ewoluowała w tę drugą stronę,mi osobiście lepiej sie słucha CRAVING obecnie niż tych parę lat temu :)
Dodano: 2009-06-06 11:30
Chyba lepiej sie w mp3 zaopatrzyć niż MC w tym przypadku. Licze, że kiedys to sie ukaże na krążku.
.
Dodano: 2009-06-08 17:44
No były jakieś próby wydania tego materiału na CD ale spaliły na panewce